ویلای مسکونی برروی سطح شیبدار

مجموعه: پروژه های معماری ، تاریخ انتشار: ۰۲ / ۰۹ / ۱۳۹۳ ، شناسه: ۱۱ ، بازدید:۳۳۳۰

مجموعه اقامتی Kentfield که توسط معماران Haesloop  طراحی شده ،در شمال کالیفرنیا واقع گردیده است . طرح بر پایه دید های پانوراما به کوه Tamalpais انجام شده که این دید ،به خوبی منظر خلیج سانفرانسیسکو می باشد . تراز بالایی همچنین با فضای پشتی که شامل تراس و استخرسرپوشیده است، نیزدر ارتباط است که شیب دامنه را قطع کرده و توسط یک جدار حائل محافظت می گردد .

مجموعه اقامتی Kentfield

معماران طرح دیوار حائل بتنی را به نحوی طراحی کرده اند که در عین حفاظت از طبیعت و درختان دارای یک هارمونی با محیط اطراف و به صورت منحنی است .علاوه بر این طراحان با گسترش فضای سبز بر روی بام , سازگاری بیشتری با محیط اطراف فراهم کرده اند .به وسیله انحنا دیوار حائل به دور درختان از قبل موجود , بنا به زیبایی با دامنه کوه ترکیب شده است

مجموعه اقامتی Kentfield

اولین طبقه در برگیرنده نشیمن , آشپزخانه , ناهارخوری و خواب اصلی است که همه بخش ها تحت سیرکولاسیون C  شکل آرایش پیدا کرده  اند و  بام سبز همراه با سطوح الحاقی  اضافی بر روی آشپزخانه و فضای ناهارخوری  گسترده شده و با صفحات فتوولتاییک و نیز پنل های تولید آب گرم پوشش داده شده است .

مجموعه اقامتی Kentfield

استخر مجموعه در راستای فضاهای عمومی و یک جدار شیشه ای که جهت دسترسی می باشد , ساخته شده , همچنین یک دسترسی خصوصی در بخش دورتر فضای استخر به فضای تقسیمی که به اتاق خواب مستر و نیز فضای عمومی ارتباط دارد , وجود دارد .

مجموعه اقامتی Kentfield

مجموعه اقامتی Kentfield

در فضاهای داخلی , یک مسیر ارتباطی بزرگ تا نشمین که در انتها قراردارد , طراحی شده است .

مجموعه اقامتی Kentfield

مجموعه اقامتی Kentfield

مجموعه اقامتی Kentfield

یکی از فضاهای فوق العاده برای نشستن و لذت بردن از مناظر , فضای خارج بین نشیمن و نهارخوری می باشد .

مجموعه اقامتی Kentfield

فضای اتاق مستر دنج و گرم می باشد , که به واسطه جداره های از جنس چوب و منظر درختان از میان بازشوها است .

مجموعه اقامتی Kentfield

طبقه پایین دارای دسترسی از طریق پلکان جانمایی شده در میان نشمین و حمام کوچک مجموعه است , طبقه تحتانی کلیه تجهیزات ضروری , اعم از سیستم های فعال و غیر فعال سرمایش و گرمایش , باتری های ذخیره انرژی برق تولید شده توسط صفحات خورشیدی در خود جای داده است , همچنین در فضای زیرین این طبقه یک مخزن آب جهت مدیریت آبهای سطحی پیش بینی شده است .کلیه فضاهای زندگی در این بنا در طبقه فوقانی جانمایی شده و فضاهای تاسیساتی در طبقه تحتانی . استخر سرپوشیده همچون یک پارک  خطی در یک جبهه سایت جانمایی شده که دارای منظری با شکوه از فضاهای بنا است .

معماران این بنا نه تنها فضایی آرامش بخش و لوکس طراحی کرده اند بلکه به واسطه پانل های خورشیدی , زاویه قرارگیری بنا  , تنطیم طبیعی درجه حرارت طبیعی توسط زمین و . . . فضایی سازگار با محیط زیست ایجاد کرده اند.

 Trendir :منبع

تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه معماری ایران ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین می‌باشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .

دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه معماری ایران ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

آیا تمایل دارید نام ، برند و محصولات شما برای مخاطبین ما نمایش داده شود؟ ( اینجا کلیک کنید )

ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین

دیدگاه کاربران
نام شما: *
پست الکترونيک: *
دیدگاه شما:*
مجموع را وارد کنید:*
=
+
با ما همراه شوید
تبلیغات
معماری