نگاهی به فضایی خاص و ایده آل برای مطالعه

مجموعه: دیزاین ، تاریخ انتشار: ۰۵ / ۰۴ / ۱۳۹۵ ، شناسه: ۱۷۵۱ ، بازدید:۷۱۴

استودیو معماری A69 ،خانه ای را برای اقامت خانواده ای واقع در جنگلی در جمهوری چک و در نزدیکی یک رودخانه طراحی نموده است.در مرکز این خانه مینیمالیستی سفید رنگ ،صفحه مرتفعی قرار گرفته که قسمتی از آن دارای تراز ارتفاعی پایین تر بوده و با تشک ها و کوسن های مختلف پر شده است.

 

نگاهی به فضایی خاص و ایده آل برای مطالعه

 

دیواره های اطراف این فضا ،شامل قفسه های کتاب می باشد،که سبب شده تبدیل به مکانی ایده آل برای مطالعه گردد.

 

نگاهی به فضایی خاص و ایده آل برای مطالعه

نگاهی به فضایی خاص و ایده آل برای مطالعه

 

 

تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه معماری ایران ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین می‌باشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .

دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه معماری ایران ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

منبع: contemporist و تحریریه ستاوین

آیا تمایل دارید نام ، برند و محصولات شما برای مخاطبین ما نمایش داده شود؟ ( اینجا کلیک کنید )

ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین

دیدگاه کاربران
نام شما: *
پست الکترونيک: *
دیدگاه شما:*
مجموع را وارد کنید:*
=
+
با ما همراه شوید
تبلیغات
معماری