مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم two moon junction

مجموعه: پروژه های معماری ، تاریخ انتشار: ۰۴ / ۰۴ / ۱۳۹۴ ، شناسه: ۶۷۷ ، بازدید:۱۰۹۸

مکان : 19-34, 47, jungsan-dong, ilsandong-gu, goyang-si, gyeonggi-do, korea
سال : 2015
مشاور طراحی معماری : moonbalsso (moon hoon)
همکاران طراحی : jang dukhyun, park jungwook
کارفرما : park jaehong , park junhong
طراحی سازه : hanwoori structure
تاسیسات الکتریکی : chunghyo high-tech
تاسیسات مکانیکی : chunghyo high-tech
مساحت زمین : 711 مترمربع
زیربنا پروژه : 257.34 مترمربع
بودجه : 500 million KRW
عکس : Nam Goongsun

تیم معماری Moon Hoon، اخیرا یک مرکز فرهنگی خصوصی را همراه با فضاهای جانبی همچون گالری و کافی شاپ در Gyeonggi-do، در کره جنوبی طراحی کرده است .

مرکز فرهنگی خصوصی با ایده تقاطع دو ماه اثر Moon Hoon

 

گاهی در طراحی یک پروژه کارفرما به بیان ایده های خود می پردازد ، ایده هایی که گاه حاصل تفکر و تخیل کارفرما می باشد و گاهی محصول رویت طرحی مشابه و یا حتی دیدن طرحی ازطبیعت می باشد .در این طرح کارفرما ،صحبت از دو ماه دارد که در محل ظاهر بنا با یکدیگر برخورد می نمایند ، ایده ای بر گرفته از یک فیلم ،فیلم تقاطع دوماه که یک درام احساسی از روابط میان یک فارغ التحصیل کالج و مردی از یک کارناوال محلی را بیان می کند.

 

مرکز فرهنگی خصوصی با ایده تقاطع دو ماه اثر Moon Hoon

مرکز فرهنگی خصوصی با ایده تقاطع دو ماه اثر Moon Hoon

هدف از این بنا ایجاد یک مرکز فرهنگی خصوصی می باشد، که فضاها با مرکزیت یک کافی شاپ و گالری های هنری شکل گرفته اند .سایتی که پروژه در آن واقع شده است ،به گونه ای می باشد، که کلیه پروژه های اطراف، بدون توجه به اصول نماسازی شهری و هماهنگی با بافت و حتی کاربری، اعم از صنعتی و مسکونی و غیره  . . .  شکل گرفته اند .

 

park jaehong , park junhong

در این پروژه ،دو نکته مهم از اولویت های مورد توجه  بوده است: اولین نکته ،بودجه اندک برای ساخت و دومین مساله، ایده بر گرفته از فیلم برخورد دو ماه می باشد . این ساختمان از دوقسمت تشکیل شده است ، هر یک دارای سه طبقه ارتفاع و دسترسی اختصاصی می باشند،البته هیچ راه پله ای در داخل ساختمان وجود ندارد،بلکه پلکان در فاصله میان دو ساختمان وقع شده است.ساختمانها از یکدیگر 2 متر فاصله دارند.در طبقه همکف یکی از ساختمانها،گالری واقع شده است وکافی شاپ،در طبقه وسط ساختمان دیگر قرار دارد.سایر فضاها در هر دو ساختمان،قابل دسترس برای اجاره دادن می باشند و می توانند به عنوان فضای اداری و یا محل برگزاری رویدادی خاص مورد استفاده قرار گیرند.درطبقه آخر هر دو ساختمان،نیز بام سبز محصوری طراحی شده است.موتیفهای دایره ای پنجره های نما ،در داخل ساختمان نیزتکرار شده اند.وید مدور بزرگ داخلی ،امکان نفوذ بیشتر نور را فراهم کرده است.

با ستاوین همراه شوید تا نگاهی به این بنا داشته باشیم . . .

 

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

مرکز فرهنگی خصوصی بر گرفته از فیلم  two moon junction

دوستان عزیز ستاوین ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه معماری می باشد ،یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

منبع :contemporist و dezeen

تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه معماری ایران ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین می‌باشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .

دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه معماری ایران ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

آیا تمایل دارید نام ، برند و محصولات شما برای مخاطبین ما نمایش داده شود؟ ( اینجا کلیک کنید )

ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین

دیدگاه کاربران
نام شما: *
پست الکترونيک: *
دیدگاه شما:*
مجموع را وارد کنید:*
=
+
با ما همراه شوید
تبلیغات
معماری