زمین پروژه با مساحت 507 مترمربع و با طول و عرض 13*39 و زیربنای 1621 مترمربع میباشد.
طبقه زیرزمین شامل استخر، سونا، خدمات وابسته و تاسیسات و طبقهی همکف شامل فضای ور ...
زمین پروژه با مساحت 507 مترمربع و با طول و عرض 13*39 و زیربنای 1621 مترمربع میباشد.
طبقه زیرزمین شامل استخر، سونا، خدمات وابسته و تاسیسات و طبقهی همکف شامل فضای ورودی پارکینگ، واحد سرایدار و فضای ورزشی میباشد.
طبقهی اول واحد مسکونی مستقل ، طبقات دوم و سوم به 2 واحد مسکونی مرتبط با هم اختصاص دارد و فضایی تابستان نشین در طبقه چهارم میان تراس و باغ بام مرتبط با طبقه زیرین طراحی شده است.
امروزه با توجه به مشابه بودن قطعات شهری و محدودیتهای ناشی از ضوابط بهروری اقتصادی ، توجه به دو وجه آزاد ساختمان یعنی نمای اصلی و بام بیشتر شده است. ایده ما برای پاسخ دهی به این موضوع در قالب عنوان نمای عمیق مطرح شده است.
بخش خارجی ساختمان متعلق به شهر و بخش داخلی آن در ارتباط با کاربری و کاربران می باشد و بخش میانی فرصتی است برای طراحی که در ارتباط با دو سو تعریف میشود. افزایش دامنه این بخش واسط از اهداف این طراح بوده است که با پیشرویها و ایجاد حفرهها تشکیل شده است .
__________________________
نمای عمیق یا عمق بخشی به سطح نما ، مهمترین خصلت نماهای معماری گذشته ایرانی و همراستا با اهمیت نقش (Deep Facade) سطح فعال در معماری معاصر میباشد.
نمای عمیق به کنترل و تنظیم نوع رابطهی بین درون و بیرون از دو منظر میپردازد.
_______________________________________
در طراحی نمای پروژه، ما به دنبال پتانسیلهایی برای ایجاد حفره و میدانهای بصری فعال در نما بودهایم که ترکیب توده و فضای متنوعی را هم ایجاد نماید.
ایجاد تراسهای پلکانی و بزرگ در طبقات، امکان آشتی با نما و فرصت لمس نما را فراهم میکند و به کمک پنجرههای تمام قد نور و منظر بیشتری را به درون میکشاند. اینگونه ساختمان را از حالت آپارتمان به خانه نزدیک میکند .
ناتمامی نما در پیوند با آسمان و شفاف شدن بخش بالایی ساختمان
جانمایی پله ی دوبلکس میان طبقات دوم و سوم و تراس طبقه ی اول در سمت غربی فرم ، نفوذ بیشتری را به درون فراهم می کند و بر عمق بخشی نما می افزاید