پانزدهمین دوسالانه معماری ونیز این روزها بازدیدكنندگان زیادی را به سوی خود كشانده است. رویدادی که بار دیگر به ما یادآوری می کند؛˝ معماری تنها ساختمان سازی نیست˝.
پانزدهمین دوسالانه معماری ونیز با عنوان اصلی "خط مقدم معماری" این روزها بازدیدكنندگان زیادی را به سوی خود كشانده است.با توجه به کانسپت عمومی این دوره از سوی آراونا، شاهد رویکردهای بسیار جالب توجه و متنوعی از آنچه ضرورت ها و اقتضائات معماری هر کشور و منطقه را شکل می دهد هستیم. رویکرد هایی که بار دیگر به ما یادآوری می کنند؛" معماری تنها ساختمان سازی نیست".
حالا طی این گزارش 10 نمونه از پاویون کشورهای در این دوره از دوسالانه را مرور می کنیم.
پرو با کانسپتی از جنگلهای بارانی آمازون و چالشها در خصوص حفظ بزرگترین منبع تنوع زیستی، تولید اکسیژن و تنظیم آب و هوای کره زمین در پانزدهمین دوسالانه معماری ونیز حضور دارد.
سنگاپور آسایش و امنیت فضاهای عمومی که بیش از پنج دهه گذشته در این کشور ایجاد شدهاند را به عنوان گامهایی در جهت سکونت پایدار شهروندان مبنای ارائه خود در این رویداد قرار داده است.
کویت موقعیت جغرافیایی خود را به عنوان منطقه ای مابین عربستان و خلیج فارس، کوچکترین فضای سیاسی و زیست محیطی در جزایر اطراف را به عنوان قلمرویی فراموش شده به مخاطب این بینال عرضه میکند.
کانسپت پاویون آلمان در پاسخ به این واقعیت است که بیش از یک میلیون پناهنده در آلمان در طول سال 2015 وارد این کشور شدهاند و این جمعیت نیاز ضروری به مسکن ضروری دارد. اما مسئله اینجاست که روشهای مناسب برای یکپارچه سازی سکونت این جمعیت و ساکنان بومی آلمان چیست.
پاویون آفریقای جنوبی به ارائه نتایج فیزیکی موفق و راه حلهای عملی حل چالش شهرنشینی و تعامل شهروندان با سرمایه گذاران در ساخت و سازها شهری را مورد توجه قرار داده است.
پاویون مصر به روایت چالشها و موفقیتهای معماری مصر استو میخواهد روشن کند که چگونه معماری به طور فعال در ایجاد تغییر در جوامع تاثیرگذار است.
انگلستان در پاویون ارائه شده در ونیز سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی - بریتانیا در خصوص بحران مسکن را در صدر توجه قرار داده است.
اسکاتلند با رویکردی طبیعت گرایانه چشم انداز شمالی این کشور را با ارائه نمادینی از خرس، اسب شاخدار و گوزن شمالی مخاطب را در یک واقعیت مجازی همه جانبه از این کشور شریک میکند.
پاویون شیلی ارائه تلاشهای یک نسل از معماران جوان و آثار معماری آنها را که اغلب با انگیزه کمک به جامعه فرودست خلق شده را به نمایش میگذارد.
و بالاخره کره جنوبی، تراکم بیش از اندازه جمعیت و سکونت در شهرها، همچنین چالشهای قومیتی در میان جمعیت حاضر در این مناطق را در پاویون خود مورد توجه قرار داده است.
تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین میباشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .
دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .
منبع: سرویس معماری هنرآنلاین
گردآوری شده توسط تحریریه ستاوین