هرکسی می داند که دفاتر گوگل خلاقانه ترین و مبتکرانه ترین طراحی ها را داراست واین مساله به خوبی در دفاتر اداری و سرپرستی های این شرکت، در آمستردام،میلان،مسکو،مادرید،دوبلین ،تل آویو و چندین مورد در دیگر در سایر کشورها مشخص است.هرزمان المانهای بومی یک فرهنگ با نیازهای ویژه، به صورتی استادانه ترکیب شوند،نتیجه کاردیدنی و تماشایی خواهد بود،همچون نمونه ای که امروز ودراین پست به آن خواهیم پرداخت.
با ستاوین همراه شوید تا دفتر کار گوگل در بوداپست ، را باهم ببینیم...
طراحی این دفترکار برعهده استودیو طراحی Graphael ،بوده است.این تیم از سال 2003و در دانشگاه هنرهای زیبا مجارستان شکل گرفته است .تمرکز آنها برروی استفاده از بیشترین خلاقیت و دید هنری در پروژه های خود،با پیدا کردن بهترین وسیله برای اجرای ایده هایشان می باشد.
درمورد دفتر بوداپست،تیم طراحی ،فضای آبگرم اسپا ،را به عنوان ایده الهام بخش خود انتخاب کرده اند.طراحان،محیط کار برون گرایی را ایجاد کرده اند، که ترویج خلاقیت و کارایی را ازطریق المانهای خاص و طراحی سالم سبب می شود.یکی از الزامات اصلی طراحان متقاعد کردن استفاده از مصالح بازیافتی بود،بنابراین ازپالتها و مصالح باقیمانده در داخل پروژه استفاده شده است.
محیط درونی سبز و آرامش بخش است.این تصویر مربوط به اتاق کنفرانس است که کفپوش وینیلی آن را به شکل آب وکاغذدیواری چاپ شده برروی دیوارهای آن را شاهد هستیم.وسایل مربوط به نورپردازی سقف، به صورت نمایان، همچون بخشی از لوله های تاسیساتی اجرا شده اند.طراحان لوله های رنگی نقاشی شده به رنگهای لوگوی گوگل را به طرح افزوده اند، تا فضایی صنعتی و درعین حال شاد را ایجاد کنند.
کف اتاق جلسات تقلیدی از جنس بتن بوده و دیوارها فدارای طراحی آبی با تکیه های طلایی رنگ و الگوهای تکرار شونده می باشد.
طرح اتاق ریاست ،بیشتر شبیه یک سونا است با چوبهای واقعی در دیوارها ،کف و سقف.
محیط این دفتر با توپ های ساحلی، حوله های رنگی و عناصری که آرامش بیشتری را به فضا می دهند،پر شده است.
طراحان تا جایی که توانسته اند،مبلمان های قدیمی را با قطعات مدرن ترکیب کرده وبا اینکار تضادی قوی را ایجاد کرده اند.این ترکیب دراماتیک و غیرعادی به اتاقها شخصیت بخشیده و سبب شده تا محیط کار،فضایی راحت ،خودمانی و درعین حال منحصر به فرد باشد.
منبع:homedit
تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین میباشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .
دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .
ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین - (الهه تقی زاده)