تفاهم نامه تأسیس کانون معماری و شهرسازی منطقه آزاد اروند ما بین مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان منطقه آزاد اروند منعقد شد.
به نقل از روابط عمومی موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر،روز گذشته طی جلسه ای با حضور مجید ملانوروزی مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،اسمعیل زمانی مدیرعامل سازمان منطقه آزاداروند، دکتر خسرو نشان مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان،عبدالرحیم سیاهکارزاده رئیس موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر ،مجید رحیمی مدیر اطلاعات جغرافیایی و شهرسازی منطقه آزاد اروند، سید ابراهیم موسوی رئیس حوزه ریاست منطقه آزاد اروند ،احمد نشان رئیس موزه هنرهای معاصر آبادان و سید سروش صدری رئیس اداره زیرساخت سازمان منطقه آزاد اروند تفاهم نامه تأسیس کانون معماری و شهرسازی منطقه آزاد اروند بین مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و منطقه آزاد اروند به امضا رسید. هدف از این تفاهم نامه همکاری مشترک پژوهشی و آموزشی در حوزه معماری و ارتقا سطح دانش تخصصی جامعه معماران و شهرسازان منطقه آزاد اروند و همچنین تقویت همکاری و ارتباطات علمی و آموزشی و پژوهشی با مؤسسات ،شرکتها و دانشگاههای معماری و شهرسازی است.
در این جلسه مجید ملانوروزی با تاکید بر اینکه معماری مادر و بستر اصلی هنرهای تجسمی است، گفت:بسیار حائز اهمیت است که معماری از اقلیم ، فرهنگ و ریشه خود الهام بگیرد.متاسفانه امروز در همه شهرها شاهد آن هستیم که بناها از الگوهای غربی تبعیت میکنند و هویتمان در معماری در حال از دست رفتن است. وی همچنین افزود:با تشکیل چنین مراکزی میتوان از معماران داخلی دعوت کرد تا در بخش خصوصی و همچنین در بخش دولتی این هویت را خصوصاً در استانهای دیگر کشور که فرهنگ متفاوتی دارند حفظ و اعتلا بخشند.
وی همچنین تصریح کرد:امروز در تهران حدود ٢٠مجله تخصصی با معماری منتشر میشود .طبیعتاً ارتباط بیشتر معماران با یکدیگر و همچنین جلسات بحث ،نقد و بررسی ،برگزاری کنفرانسها و نشستهای تخصصی میتواند این پتانسیل را در جامعه معماری به وجود آورد که معماران ما به روز باشند و یک طراحی دراز مدت برای حفظ هویت معماری خود ، داشته باشیم.
در ادامه جلسه اسماعیل زمانی رئیس سازمان منطقه آزاد اروند ضمن خرسندی از امضای این تفاهم نامه گفت: یکی از مزایای نسبی منطقه آزاد اروند حضور جمعیت متخصص و مهندسین زبده در منطقه بعنوان سرمایههای انسانى بوده و ضروریست تا ضمن تقویت این بخش از ایشان بعنوان تصمیم سازان توسعه منطقه بهره بُرد . وی افزود این کانون میتواند به مکانی جهت تضارب آرا و همفکری کارشناسان بومی و مراکز تخصصی داخلی و خارجی بدل شده و اتاق فکری جهت توسعه معماری و شهرسازی منطقه باشد.
زمانی در خاتمه بیان نمود امیدوارم دستآوردهای این رویداد مهم در آینده نزدیک بتواند در تمامی بافت شهری و توسعه زیر ساختها مورد استفاده قرار گیرد.
گفتنی است این جلسه در محل موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد و در در پایان حضار از نمایشگاه مسافران برلین منتخب آثار گنجینه موزه ،بازدید کردند
تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین میباشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .
دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .
منبع: سرویس معماری هنرآنلاین
گردآوری شده توسط تحریریه ستاوین - (لقمان کسمایی)