در این پست با ستاوین همراه باشید تا نگاهی به فینالیست طرح پیشنهادی مسابقه غرفه ایران در بینال ونیز ( ایتالیا ) ، سال 1394 شمسی داشته باشیم ... به گفته طراح پروژه ، از آنجا که غرفه ایران باید نمایانگر امروز ایران و نیز پیشینه تاریخی این فرهنگ و معماری باشد تصمیم گرفتیم که بر مبنای این اصول طرح را شکل دهیم .
اصالت مردم واری و تناسبات انسانی، حس حضور در فضا و درگیری حداکثری مخاطب با فضا،سادگی بصری،خوانایی بصری،ایجاد هویت و معماری،استفاده از متریال های ملموس و آشنا و....
در پروژه مورد نظر،حرکت و درگیری مخاطب با فضا از اولویت و بیشترین ارزش را به خود اختصاص داده است.در راستای اهداف ذکر شده در نمایشگاه به بیان آقای الخاندرو آرونا که در اهداف نمایشگاه به این موضوع اشاره کردند که در عصر کنونی باید استفاده بهینه از فضاها و کیفیت فضایی با همین امکانات وضع موجود داشته باشیم، بر آن شدیم تا با افزایش سطوح و گسترش در ارتفاع، کمبود فضا را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهیم. با ستاوین همراه باشید . از دیگر ویژگی های بارز و شاخص طرح ،میتوان به ایجاد سوال و کنجکاوی برای مخاطب در عین خوانایی پروژه؛ اشاره کرد.
در واقع اگر بخواهیم ترسیم حرکت مخاطب در سناریو نمایشگاه را شرح دهیم،بدین صورت است که مخاطب در برخورد اول، بایک حجم ساده و خوانا روبرو می شود و در عین حال کنجکاوی فضایی برای وی اتفاق می افتد،سپس اقدام به حضور در فضا می کند و در هر عرصه ،از لابه لای مشبک های پنجره که گذر نور از آن ،نظر را به سوی خود جلب می کند، اقلیمهای مختلف ایران را تماشا می کند. با ستاوین همراه باشید .
تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین میباشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .
دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .
منبع: هنر و معماری ستاوین
گردآوری شده توسط تحریریه ستاوین