پیشرفت چشمگیری که در دهه های اخیر در زمینه درک ما از طراحی های پایدار رخ داده ، نشان داده که در طراحی پایدار نیازی به هیچ گونه مصالحه نیست و برعکس این رویکرد می تواند بسیار سودمند نیز باشد. طراحی پایدار ،منجر به ساختمانهایی با عملکرد بهتر میشود که به سلامت جسمی وذهنی ساکنان آنها کمک میکند.
مزایای استفاده از پوشش گیاهی در نما و سقف، همچنین متریال ها و سیستم های سازه ای که میزان مصرف انرژی و آلودگی محیط زیست را اندازه می گیرند، نشان می دهد که طراحی پایدار دارای پتانسیل ایجاد ساختمان هایی است که شرایط زندگی را بهبود می بخشند و به محیط زیست احترام می گذارند .
امروز 30 پلان،مقطع و جزئیات سازه ای پروژه های با رویکرد پایدار را برایتان آماده نموده ایم.با ستاوین همراه شوید...
یک سیستم چند لایه است که استفاده از پوشش گیاهی را برای سقف و نما توصیه می کند، که می تواند با سایر سیستم ها مانند باغ های اطراف شهرها یا سیستم های بازیافت آب که فواید محیطی، اجتماعی و اقتصادی را به ارمغان می آورد، مورد استفاده قرار بگیرد. این سیستمها به ویژه دربهبود پایداری در مناطق پرجمعیت شهری مفید هستند.
انتخاب متریال به دو عامل در دسترس بودن منابع محلی و اقلیم منطقه پاسخ می دهد و نیز به فضاهای داخلی اجازه میدهد که با شرایط آب و هوایی بیرونی تطبیق یابند. استفاده از منابع محلی و طراحی یک سیستم ساخت و ساز که به ویژگیهای طبیعی مکان پاسخ دهد،سبب هزینه کمتر حمل و نقل و نگهداری نیز می شود.
زمانی که پروژهای را با هدف بهینهسازی عملکرد ساختمان با استفاده از عوامل محیطی طبیعی اجرا میکنیم ، درک مکانیک آن عوامل محیطی ضروری است. این ساختمانها باید از انرژیهای طبیعی مانند انرژی خورشید و باد استفاده کنند و آنها را در طراحی معماری خود قرار دهند.
تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین میباشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .
دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .
منبع: archdaily
ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین - (الهه تقی زاده)