احتمال کاهش قیمت مسکن در سال 94

مجموعه: رویدادها ، تاریخ انتشار: ۲۲ / ۱۲ / ۱۳۹۳ ، شناسه: ۲۸۷ ، بازدید:۴۴۰۷

نایب رییس سندیکای شرکت‌های ساختمانی با بیان اینکه قیمت مسکن در سال آینده بستگی به حرکت اقتصادی کشور دارد گفت: اگر حرکت اقتصادی مملکت ساماندهی شود، قیمت‌ها در بازار مسکن افزایش پیدا نخواهد کرد و حتی پایین می آید.

جواد خوانساری در گفتگو با خبرنگار «صما» با بیان این مطلب افزود: کما اینکه نرخ اغلب مصالح ساختمانی در سال‌جاری به دلیل رکود اقتصادی با کاهش قیمت‌ مواجه شد. برای نمونه در سال گذشته قیمت میلگرد حدود 2 هزار تومان بود که امسال مبلغ آن به 1600 تومان رسید و 20درصد تنزل قیمت داشت. چرا که در شرایط رکود اقتصادی مردم اقدام به خرید کالاها نمی‌کنند که این موضوع موجب کاهش قیمت ها می شود.

وی با اشاره به توقف و تعطیلی بسیاری از کارخانه های تولید مصالح و کالاهای ساختمانی تاکید کرد: صنعت ساختمان از صنایع مهم و تاثیرگذار کشور است که بیش از 30 درصد از هزینه‌های جاری و گردش بودجه مملکت صرف این صنعت ساختمان می‌شود.

خوانساری با اعلام اینکه بیش از 12 درصد اشتغال مملکت مستقیما به صنعت ساختمان وابسته است گفت: بیش از 12 میلیون نفر از جمعیت کشور نیز در شغل‌های وابسته به صنعت ساختمان مشغول به کارند و در نتیجه صنعت ساختمان در اشتغال مملکت و کارآیی و تولید کشور بسیار اثرگذار است.

بخش خصوصی جرات سرمایه‌گذاری را ندارند

وی ادامه داد: در حال حاضر رکود اقتصادی حاکم بر کلیه صنایع کشور به ویژه صنعت ساختمان، ضربه سنگینی به این صنعت زده و متاسفانه طی دو سال اخیر صنعت ساختمان تا حد زیادی متوقف شده و افراد کمتر جرات سرمایه‌گذاری در این صنعت را داشته‌اند.

خوانساری دلیل عمده این موضوع را مربوط به تحریم های اقتصادی دانست و عنوان کرد: تحریم های اقتصادی عامل بسیار موثری در نحوه پیشبرد مسائل اقتصادی مملکت و ازجمله صنعت ساختمان است. بنابراین برای رونق صنعت ساختمان، چرخه اقتصادی کشور باید به حرکت دربیاید.

این فعال بخش خصوصی با ابراز امیدورای از توفیق دولت یازدهم در از بین بردن تحریم‌های اقتصادی گفت: در چنین شرایط جرات سرمایه‌گذاری در بین فعالان بخش خصوصی داخل و خارج از کشور به وجود می آید و افراد می توانند فعالیت های موثری در این حوزه انجام دهند.

خوانساری مسکن را از ابزار اولیه زندگی در کشور دانست و با بیان اینکه بیش از 30 درصد جمعیت کشور فاقد مسکن هستند، گفت: بر همین اساس سالانه باید بیش از یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته شود و هرچند در دولت گذشته تلاش شد که با تبلیغات بسیار و بی‌برنامگی آماری از ساخت و ساز بیش از یک میلیون واحد مسکونی در کشور ارائه دهند، اما در این زمینه موفق نبودند.

وی ادامه داد: تامین تاسیسات زیربنایی مسکن، بیش از خود مسکن هزینه ایجاد می‌کند و در رفاه زندگی یک منطقه مسکونی اثرگذار است، اما این موضوع در ساخت مسکن مهر در مناطق مختلف مدنظر قرار نگرفت و اغلب واحدهای مسکونی احداث شده بدون استفاده ماند و موجب نارضایتی مردم شد. به طوری که در شهر جدید پرند و پردیس بسیاری از واحدهای مسکونی از امکانات زیربنایی محرومند در شهرک‌ دور افتاده ای که در قزوین ساخته شده، هیچ‌گونه امکانات تاسیسات زیربنایی ایجاد نشده است.

منبع : شبکه اطلاع رسانی صما

تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین می‌باشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .

دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

آیا تمایل دارید نام ، برند و محصولات شما برای مخاطبین ما نمایش داده شود؟ ( اینجا کلیک کنید )

گردآوری شده توسط تحریریه ستاوین

تبلیغات

شبکه هنر و معماری ستاوین

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق مادی و معنوی , محتوا و طراحی متعلق به شبکه هنر و معماری ستاوین می باشد .