بررسی معماری دست کند در ایران , مروری بر تاریخی‌ترین ابعاد معماری

مجموعه: رویدادها ، تاریخ انتشار: ۰۳ / ۰۴ / ۱۳۹۸ ، شناسه: ۳۱۴۹ ، بازدید:۱۳۹۴

یک‌صد و بیست و پنجمین نشست اندیشکده هرم پی به موضوع بررسی معماری دست کند در ایران اختصاص یافت. به گزارش سرویس معماری هنرآنلاین , در ادامه سلسله نشست‌های علمی تخصصی هنر، معماری و شهرسازی، شرکت مهندسین مشاور هرم پی، نشست بررسی معماری دست کند در ایران برگزار می‌شود.

در این نشست، مهندس امین کیوانلو و  دکتر مهناز اشرفی به عنوان سخنران حضور خواهند داشت.

معماری دستکند به گونه‌ای از معماری اطلاق می‌شود که در آن به‌منظور خلق فضای معماری، از فرایند کاهش استفاده می‌شود. به عبارت دیگر، بر خلاف آنچه که در معماری معمول از روی هم قرار دادن مصالح می‌توان به فضای مورد نیاز دست پیدا کرد؛ در معماری دست‌کند این فضاها نتیجه کندن بخش‌هایی از یک توده یا حجم پر است، به همین دلیل معماری کاست هم نام گرفته است. معادل لاتین معماری دست‌کند، ترکیب Troglodytic Architecture است.

روستاهای دست کند در بخش‌های مختلفی از ایران نظیر میمند، همدان و ... وجود دارند که تاکنون پژوهش‌های مختلفی درباره آنان ارائه شده است.

 حضور برای عموم در این برنامه آزاد و رایگان است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت پنجشنبه، ۶ تیر ماه ۱۳۹۸، از ساعت ۱۵ الی ۱۸ به سالن اجتماعات مهندسین مشاور هرم پی واقع در خیابان کارگر شمالی، کوچه چهارم، پلاک ۱۴، واحد ۱ مراجعه کنند.

 

بررسی معماری دست کند در ایران , مروری بر تاریخی‌ترین ابعاد معماری , معماری دست کند , ابعاد معماری , Troglodytic Architecture

 

تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین می‌باشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .

دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

منبع: honaronline.ir

آیا تمایل دارید نام ، برند و محصولات شما برای مخاطبین ما نمایش داده شود؟ ( اینجا کلیک کنید )

ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین

تبلیغات

شبکه هنر و معماری ستاوین

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق مادی و معنوی , محتوا و طراحی متعلق به شبکه هنر و معماری ستاوین می باشد .