درطول برگزاری هفته میلان 2015 و درنمایشگاه انفرادی nendo،از "درهای هفتگانه" ،رونمایی شد.این اتفاق،به مناسبت هفتادمین سالگرد abe kogyo ،(صاحب کمپانی معروف چوب در ژاپن) که تولیدات وسیعی ازقبیل درهای داخلی،پارتیشنها ،مبلمان و سایر لوازم سفارشی را در رزومه خود دارد،صورت پذیرفت.در ادامه به بررسی هریک از این هفت درب خلاقانه خواهیم پرداخت...
درب مجهز به لامپ ،که نوعی مبلمان نورانی به حساب می آید و در آن، از تکنیکهای سیم کشی که در قفل های الکترونیکی به کار می رود،استفاده شده است.
یک محصول جذاب و هوشمندانه دیگر از abe kogyo،که تولیدات متنوع و فراوانی برای کودکان و مهدکودکها در محصولات خود دارد.این ایده که احترام به کودک و توجه به اندازه و مقیاس خاص کودکان را مدنظر قرارداده ،قابل تقدیر است.
این درب، همچون پرده ای برای پنجره عمل می کند.استفاده از آن در فضاهای کوچک،امکان عبور نور و تهویه را فراهم می کند و یا بین اتاقها ،ارتباط بیشتری را برقرار می سازد. تکنیک استفاده شده برای دربهای کشویی،می تواند به عنوان ایده ای جدید برای دربهای معمولی نیز استفاده شود.
دراین درب،یک لایه 2/5 میلی متری مگنت،به کار رفته که به کاربر اجازه چسباندن تجهیزات مختلف از قبیل ،طبقه ،گلدان گل،سطل آشغال و ... را می دهد.این ویژگی عملکرد جدیدی را برای درب به عنوان نفطه تمرکزی جهت ذخیره سازی وسایل هنگام ورود و خروج تعریف می کند.
درب kumiko،که با استفاده از روش kumiko -کنارهم قراردادن قطعات داخلی چوب بدون استفاده از چسب،که اغلب در اتاقهای سنتی تاتامی ژاپنی به کار می رود-تهیه شده است. این ویژگی خاص درب ،تنها بوسیله مهارت و تکنولوژی بالای کمپانی abe kogyo،امکان پذیر شده است.
با پوشاندن این درب با طبقات و قاب عکسها که معمولا برای استفاده برروی دیوار به کار می روند،اجازه ترکیب شدن بی حد و مرز درب و دیوار فراهم شده است.قفسه ها و قاب عکسها با تکنولوژی برش به شکل v ،ساخته شده اند.گذاشتن و برداشتن این قاب ها بسیار آسان بوده و اتصال آنها به درب، به گونه ای است که مانع از تکان خوردن آن هنگام باز و بسته شدن درب می گردد.
درب گوشه،امکان ورود و خروج کاربر را از گوشه اتاق فراهم می کند و این نقطه تحولی برای طراحی داخلی خواهد بود.نتیجه کاربردی استفاده از این درب خاص ،دسترسی راحت تر و آسان تر به خصوص برای ویلچر می باشد.
منبع:designboom
تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین میباشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .
دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .
ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین - (الهه تقی زاده)